fbpx
Zortrax Inventure – Nylanserad!

Zortrax Inventure – Nylanserad!

Zortrax är välkända för sin M200 3D-skrivare som med sin förträffliga pålitlighet har fascinerat ingenjörer, konstruktörer och de mer mekaniskt intresserade 3D-print användarna. De har även släppt sin M300 som tillåter ännu större volymer.

Vi på Creative Tools har precis anlänt tillbaka från Zortrax där vi fått se återlanseringen av Zortrax Inventure, en maskin som redan vid release för över ett år sedan var otroligt lovande. Dock valde Zortrax att hålla på tillverkningen då de inte kände att stödmaterialet fungerade till 100%. Det är först nu, när maskinen konstruerats om för att använda dubbla munstycken med lyft-funktion, som maskinen är officiellt släppt och står redo (i slutet av juni) att levereras till återförsäljare över hela världen.

Att produkten nu återlanseras ser vi inte som något utdraget, ut som ett otroligt ansvarstagande från tillverkaren, som verkligen gör allt för att se till att deras maskiner är enkla, pålitliga och fungerar för dig som användare.

Välkommen att läsa på mer om Zortrax Inventure!

Vi har nyss fått utforska maskinerna, känt och klämt på modeller och det finns väldigt mycket gott att säga om maskinen och den tillhörande DSS-stationen, som gör det smidigt att rensa just stödmaterialet.

Den mekaniska konstruktionen och designen är som vanligt högt på listan för Zortrax. Det märks när man använder maskinen och det är framförallt genomtänkt. Bara en sån sak att alla luckor är låsta under drift, att den är tyst och att HEPA-filtret tar bort lukter gör att man lätt ställer denna både i skol- och kontorsmiljö.

Vi berättar gärna mer om Zortrax Inventure. Kontakta oss på sales@creativetools.se eller ring 035-77 77 880.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *