fbpx
En tur till MakerBot Store i New York

En tur till MakerBot Store i New York

Företaget MakerBot tillverkar världens mest framgångsrika personliga 3D-skrivare för skrivbordet. Deras rakettillväxt har bland annat inneburit att de köpts upp av jätten Stratasys som därmed kan erbjuda 3D-skrivare för vanliga konsumenter. Detta görs extra tydligt genom att de nyligen öppnade en butik i centrala stan.

Vi var nyligen på besök i New York för att träffa MakerBot och passade därför på att titta in i deras nya butik. Nedan delar vi med oss av några bilder som vi tog på plats.

Butiken ligger på 298 Mulberry Street. När man kommer fram lägger man genast märke till 3D-skrivaren MakerBot Replicator 2 vars byggplatta håller en stor skalmodell av ett hus.

I ett annat skyltfönster ser man en 3D-printad klänning som skapats med MakerBots senaste material MakerBot Flexible Filament. 

I butiken hittar man ett flertal vitrinskåp i vilka man kan se intressanta föremål som skapats med deras 3D-skrivare. Det varierar från leksaker till dekorativa och nyttoföremål.

Det finns även en hel vägg som är dekorerad med en färgpalett bestående av 40 st. bobiner 3D-printfilament. De har även en vägg med leksaksautomater där man för en peng kan vrida fram en plastboll innehållandes en liten 3D-printad leksak.

Vi är svenska återförsäljare av MakerBot Replicator 3D-skrivare för skrivbordet. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss.Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *