fbpx
Ledigt 3D-jobb i Malmö!

Ledigt 3D-jobb i Malmö!

CarpetVista är Europas ledande aktör inom e-handel med handknutna mattor. Bolaget växer och vi behöver nu stärka vår marknadsavdelning med en 3D-designer.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att modellera och rendera miljöer med mattor. Dessa kommer att användas i annonsering och som inspirationsbilder på webbplatsen. Du har stor frihet i utformningen av miljöer så länge mattan i miljön kommer till sin rätt och lyfts fram på ett positivt sätt. Vi jobbar med absolut fotorealism så omsorg om detaljer är viktig. Det är också mycket viktigt att du behärska ljussättning och val av vinklar.

Du kommer att ha ett nära samarbete och stöd av skickliga medarbetare på marknadsavdelningen men måste kunna arbeta självständigt och planera ditt eget arbete. Dina arbetsverktyg blir främst:

•  Autodesk 3D Studio Max

•  Chaos Group V-Ray

•  Adobe Photoshop

Det är viktigt att du till fullo behärskar dessa verktyg. Kunskaper i Marvelous Designer är också meriterande. Utöver kunskaper i 3D är det mycket positivt om du även kan layout och banner-design.

För att passa för positionen bör du:

•  Ha erfarenhet av professionellt arbete med 3D, såväl modellering som rendering

•  Vara mycket noggrann

•  Vara lyhörd, flexibel och uppskatta variation i arbetet

•  Ha sinne för form och färg och hålla dig uppdaterad med inredningstrenderna

CarpetVista grundades 2005 och har haft en utveckling där såväl omsättning, resultat som personalstyrka ökat snabbt. Fokus har legat på den europeiska marknaden och 85% av försäljningen sker idag utanför Sveriges gränser. Koncernen driver också webbutiken ArtGlassVista som säljer skandinaviskt konstglas och RugVista som säljer maskintillverkade mattor.

Ansökan sker med CV & Portfolio till jobb@carpetvista.se.

Tack för bloggtipset, Fredrik!

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *