fbpx
Creative Tools hemsida in i ny epok

Creative Tools hemsida in i ny epok

Att kalla det epokgörande kan verka storslaget, och precis så känns det för oss. Vår tidigare hemsida var en viktig del i Creative Tools verksamhet ända sedan lanseringen 2007. Genom den har vi kunnat informera, roa, guida, skicka filer och göra affärer. Med åren har vi också fått synpunkter på hemsidan, både från externt och internt håll. Därför har vi lyssnat, tänkt efter och agerat.

Den gamla hemsidan har nu pensionerats med flaggan i topp och givit plats för en ny och förbättrad version. Som du säkert redan sett kan du numera överskådligt söka, lista och sortera bland våra produkter utifrån olika kategorier. Du kan snabbt hitta den eller de produkter som är intressanta, läsa produktspecifik information och ta del av relaterad media. Vi har också lanserat ett e-handelssystem som gör det mycket enklare för dig som kund att skaffa produkter direkt på hemsidan, antingen via betalkort, avbetalning eller faktura – även för privatpersoner.

Med vår nya Helpdesk-service kan du som kund hos oss få tillgång till vår support. Aktuella kampanjer och erbjudanden har en egen flik, dessutom påminns du om erbjudandena via banners. På hemsidan finns faktatexter där du kan fördjupa dig i olika ämnen som rör våra produkter och tjänster. För dig som troget följer vår ständigt uppdaterade blogg finns den självklart kvar på hemsidans förstasida.

Vi känner att med vår nya hemsida får du som besökare det bästa av flera världar: bloggen med alla dess tips och roligheter, våra produkter som blivit ännu mer överskådliga och lättillgängliga samt att du enkelt kan göra dina inköp med de betalningssätt som passar dig. Vår hemsida har redan blivit så mycket bättre och den utvecklas ständigt.

Självklart är du varmt välkommen att kontakta oss med dina synpunkter, frågor, beröm och kritik på vår nya hemsida.

Med vänliga hälsningar

Paulo Kiefe, VD
Creative Tools Sweden AB

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *