fbpx
Featured Video Play Icon

Autodesk ändrar sin uppgraderingspolicy – agera nu!

Autodesk har annonserat en prisförändring vilket innebär att priserna på uppgraderingar kommer att höjas från och med den 1:e februari 2013.

Vi uppmanar dig därför att uppgradera nu för att skydda din programvaruinvestering och för att få ut så mycket som möjligt av ditt program genom att utnyttja både de tekniska och ekonomiska fördelarna med Autodesk Subscription och de molnbaserade tjänster som ingår i Autodesk® 360. Det kommer bli ännu mer lönsamt att ha en aktiv subscription jämfört med att uppgradera på traditionellt vis. Några av de fördelar du får genom din subscription är:

 > Under subscriptionperioden får du alla nya versioner av din programvara löpande så snart de släpps. Mjukvaran laddas hem via ditt subscriptioncenter.

 > Subscription hjälper dig att till en mycket lägre kostnad hålla din licens uppdaterad än om du uppgraderar på traditionellt sätt vid varje ny release.

 > Du får omgående tillgång till de ”Advantage Packs” som släpps under året och via ditt konto på subscriptioncenter har du även exklusiv tillgång till inlärningsmaterial.

 > Som subscriptionkund får du dessutom använda olika versioner parallellt, upp till tre versioner bakåt. När man inte har aktiv subscription och uppgraderar sin licens till senaste version och aktiverar den, så förfaller rätten att ha den tidigare versionen aktiverad samtidigt.

  > Du behöver inte hålla reda på när nya versioner kommer och ta beslut om uppdgraderingar varje år. Med subscription är beslutet redan taget.

 > Subscription underlättar ditt budgeteringsarbete och ger dig bra kontroll på kostnader som är knutna till din licens.

 > Som subscriptionkund får du även installera en hemlicens.

Kontakta oss gärna för mer information eller en personlig offert.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *