fbpx
Uppgradera till nya Artec Studio 10

Uppgradera till nya Artec Studio 10

Skanna och bearbeta din 3D-data snabbare än någonsin med nya Artec Studio version 10 – en mjukvara för avancerad 3D-skanning.

Tidsbegränsat uppgraderingserbjudande

Just nu kan du som har en tidigare version av Artec Studio uppgradera din licens till senaste versionen till ett rabatterat pris. Du får ca 2.340 kr rabatt på en Artec Studio 10-licens när du uppgraderar från vilken tidigare version av Artec Studio som helst.

Specialerbjudandet gäller fram till den 1 augusti 2015 och gäller uppgraderingar till vilken Artec Studio 10-licens som helst. 

Uppgraderingarna finns tillgänliga i vår webbutik: uppgradera nu! 

Artec Studio 10 finns i två varianter

Artec Studio 10 finns nu i två varianter: Professional och Ultimate. Båda versionerna är kompatibla med alla Artecs 3D-skannrar. 

Professional finns precis som tidigare att köpa som permanent licens men erbjuds nu också som årlig prenumeration på programmet. Du som väljer att prenumerera på programmet får direkt tillgång till de senaste mjukvaruuppgraderingarna. 

Ultimate finns endast tillgänglig som årlig prenumeration och är kompatibel med alla Artecs 3D-skannrar men också med en rad sensorer från tredje part, bland annat Kinect for Windows V2, Intel F200 (IVCAM) och ASUS Xtion.

Läs mer om nya Artec Studio 10 här.

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *