fbpx
RenderBOXX februarikampanj

RenderBOXX februarikampanj

För att ge dig lite ljus i vintermörkret drar vi igång en kampanj på renderingsdatorer från BOXX Technologies. Under hela februari får du 5% på RenderBOXX och RenderPRO när du anger följande rabattkod:  RBOXX13CT   

Vi har valt ut rackmodulen RenderBOXX R10600 som är en enastående prestandaburk designad för kompakt rendering i server. Den passar utmärkt för montering i serverskåp och man får plats med 2 st RenderBOXX datorer på 1U eller 10 st på 4U.

RenderBOXX är en smal klient som klämmer in 2 st XEON E5-Hexa/octa core-processorer tillsammans med upp till 128 GB RAM (256 GB med kommande minnesmoduler) på 177 x 43 x 739 mm. Du kan få in hela 160 kärnor (320 trådar) på en 4U-plats.

RenderBOXX levereras med Windows 7 64-bit Professional och 3 års BOXX Garanti

Vi har tagit fram tre varianter för olika budgetnivåer som du kan se här:

RenderBOXX Standard

RenderBOXX Medium

RenderBOXX Extreme

Önskar du en annan konfiguration på dessa datorer är det bara att skicka iväg ett mejl till sales@creativetools.se eller hardware@creativetools.se. Kopiera gärna från listan för att välja komponenter så får du en prisuppgift snabbare.


För den som önskar en mer kontorsvänlig renderingsdator som enkelt monteras ovanpå din ordinarie arbetsstation rekommenderar vi RenderPRO. Dessa är samma koncept och komponenter som RenderBOXX men är anpassade för att hålla en lägre ljudnivå för kontorsmiljöer. Samma rabattkod ger dig 5% rabatt även på dessa under februari 2013.

RenderPRO Standard

RenderPRO Medium

RenderPRO Extreme


OBS! Priserna följer valutaku
rsen och justeras ständigt i webbshoppen. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och slutförsäljning hos tillverkaren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *