fbpx
FA Works söker skicklig 3D-visualiserare

FA Works söker skicklig 3D-visualiserare

Om du är erfaren inom 3D-visualisering och söker uppdrag, erbjuder Fabulous & Amazing nya möjligheter. Se nedan för mer information.

Skicklig 3D-Visualiserare sökes.

Fabulous & Amazing Works söker en skarp och skicklig 3D Artist som är nischad mot 3D-visualisering, främst inom arkitektur. Du har en bra känsla för komposition och lägger stor vikt vid detaljerna. Vi ser helst att du kan jobba på vår studio i Sundsvall, annars har vi byggt upp en bra fungerande distanslösning som funkar över hela landet.

Kvalifikationer

Du bör ha jobbat flera år i branschen med minst 3-5 års erfarenhet av programvarorna 3D Studio Max (+ V-Ray och/eller OctaneRender) samt Photoshop. Du är van att jobba under eget ansvar och är självgående. Ett plus i kanten är om du har kunskaper inom VR och spelmotorer så som Unity, Unreal Engine och/eller Goo Engine.

Vi kan erbjuda dig en fast och marknadsmässig lön med inspirerande, utvecklande och varierande jobb. Hos oss jobbar du mestadels under eget ansvar med flextider, vilket möjliggör stora friheter på den privata sidan. Du har också möjligheten att jobba mobilt då vi byggt en bra fungerande distanslösning, vilket innebär att du inte behöver vara stationerad i Sundsvall, Gävle eller Stockholm. Är du den vi söker till vårt Dreamteam?

Om oss

FA Works är ett nischat och högkvalitativt produktionsbolag inom Visualisering och Interaktiva upplevelser. Vi har kontor i Sundsvall, Gävle och Stockholm. Vi jobbar med kunder som IKEA, Bosch, Permobil, Genova Property m.fl

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och Portfolio till jobs@faworks.se

Din ansökan vill vi ha senast 31 oktober 2016

Kontaktperson

Ante Sladic, VD, 072-5550830 / ante@faworks.se

Läs mer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *