fbpx

Enscape för Mac:
En efterlängtad nyhet

 

I en värld där tiden är en bristvara och kundförväntningarna ständigt ökar, är det viktigt för arkitekter och designers att ha tillgång till verktyg som effektiviserar arbetsflödet. Enscape, en ledande aktör inom realtidsrendering, har nu lanserat sin tjänst för Mac-användare. I detta inlägg kommer vi att utforska de unika fördelarna och funktionerna som Enscape för Mac erbjuder.

Vad är Enscape och varför är det relevant för Mac-användare?

Enscape är en realtidsvisualiseringsplugin som nu fungerar både på macOS och Windows. Det är ett direkt plugin till ditt modelleringsprogram, vilket ger dig en integrerad design- och visualiseringsarbetsflöde genom alla projektets faser. Från och med den 11 oktober 2023 erbjuder Enscape för Mac direkt integration med SketchUp, Vectorworks och Archicad, och stöd för Rhino 3D förväntas innan årets slut.

Huvudfördelar med Enscape för Mac

 
 • Realtidsarbetsflöde: Enscape för Mac gör det möjligt att ha en omedelbar tillgång till högkvalitativa renderade 3D-genomgångar i varje designfas. Detta är perfekt för dagliga designgranskningar, live-demos och slutliga kundpresentationer.
 • 100% integration: Enscape för Mac är kompatibel med Archicad, Vectorworks och SketchUp och fungerar direkt inom designapplikationen. Detta innebär att alla ändringar som görs i antingen designapplikationen eller renderaren omedelbart blir synliga på båda sidorna.
 • Lätt att använda: Enscape är extremt lätt att lära sig och använda, vilket gör det möjligt även för nya användare att börja visualisera direkt. Det intuitiva gränssnittet garanterar en förbättrad designupplevelse vid varje steg av designprocessen.

Funktioner och kapabiliteter

 • Realtidsvisualisering och -genomgång: Skapa visualiseringar direkt när du modellerar i SketchUp, Archicad och Vectorworks. Detta sparar tid och gör det möjligt att omedelbart se effekten av varje designändring.
 • Liveuppdatering: En bi-direktionell datautbyte gör att du kan synkronisera ändringar både i Enscape och din designapplikation. Detta skapar en enda sanningskälla för ditt projekt.
 • Materialredigerare: Med Enscapes materialredigerare kan du finjustera materialens grundläggande attribut, som färg, grovhet eller reflektioner, för att uppnå den önskade looken och känslan för din design.
 • Tillgångsbibliotek: Välj från över 3 800 högkvalitativa, låg-poly 3D-modeller för att direkt infoga i ditt projekt. Detta inkluderar allt från människor och fordon till vegetation och möbler.

Framtida Uppdateringar

Funktionsparitet för alla Mac CADs förväntas i slutet av första halvåret 2024. Detta innebär att alla framtida uppdateringar kommer att vara desamma för både Windows- och Mac-användare.

Enscape för Mac är inte bara en nyhet; det är en milstolpe för alla som arbetar med 3D-rendering och design. Det tar bort barriärerna mellan operativsystem och gör det möjligt för Mac-användare att dra full nytta av allt som Enscape har att erbjuda.

Varför välja Creative Tools?

 • Slipp betala med kreditkort och slipp automatiska förnyelser

  Vill du ha bättre kontroll över din licenspool? Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ såsom faktura och leasingavtal. Vi påminner dig i god tid innan det är dags att förnya, så att du hinner ta ställning till om du vill förnya eller inte.

 • Få en centraliserad översikt över licenser från olika mjukvaruutvecklare

  Svårt att hålla reda på hur många aktiva licenser från olika mjukvaruutvecklare din studio har? Samla alla dina licenser hos oss på Creative Tools, så kan vi ge dig en centraliserad licensöversikt.

 • Pålitlighet och Partnerskap:

  Vi prioriterar våra kunders behov och vi förstår de unika utmaningarna och kraven inom olika branscher och strävar efter att vara ett långsiktigt stöd för våra kunder.

Intresserad av en offert?

Vänligen fyll i formuläret nedan, och berätta vad du vill ha en offert för. Vi återkommer till dig så fort vi kan!

Autodesk, the Autodesk logo, Autodesk® Maya®, and Autodesk® 3ds Max® are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2021 Autodesk, Inc. All rights reserved.