fbpx
Featured Video Play Icon

Global Mapper v22.1 ute nu

Blue Marble släppte nyligen version 22.1 av Global Mapper – ett specialiserat program för inläsning, hantering och konvertering av terrängdata. Det är en prisvärd, kraftfull och användarvänlig GIS-lösning (geografiskt informationssystem) som hanterar allt från raster till kartor med geometri i 3D.

Några av de större nyheterna i Global Mapper v22.1

  • Nytt ’Save 3D Views’-verktyg som låter dig orientera 3D-vyn för att titta på data från en viss sida eller använda en anpassad sparad kameraposition.
  • 3D View-navigeringsverktyg för att rikta in kameran på funktioner och låsa pivotaxeln runt den eller de intressanta funktionerna.
  • Förbättrad Graph- och Chart-verktyg inkluderar grafer som innehåller data från flera lager, grafer som innehåller flera serier, etc.
  • Spatial Operations-verktyget har en script-flik som kan utföra avancerade operationer.

Webinar: Vad är nytt i Global Mapper 22.1?

Blue Marble kommer att hålla ett webinar den 3 mars för dig som är nyfiken och vill veta med. Under webinaret kommer applikationsspecialister från Blue Marble att introducera och demonstrera några av de nya funktionerna som Global Mapper v22.1 har att erbjuda.

Skaffa din Global Mapper-licens idag!

Vi är officiella återförsäljare av Blue Marble Geographics produkter. Skaffa din licens för Global Mapper i vår webbutik idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *