fbpx
Gratis 3D-modell: Bambu-kruka redo att 3D-printas

Gratis 3D-modell: Bambu-kruka redo att 3D-printas

Vill du 3D-printa något fint till hemmet/trädgården i sommar? Denna 3D-modell är designad att se ut som en bambu-kruka som förslagsvis hängs på husets yttervägg. Riktigt fin! Ladda hem 3D-modellen helt gratis, 3D-printa krukan och plantera dina favoritblommor i den.

Det är ett fint sätt att addera en färgklick till husets fasad, och blir en riktigt fin, unik detalj. Tips! 3D-printa flera stycken, och häng bambu-krukorna under varandra i samma snöre (genom att knyta knutar mellan dem som stopp). Kanske gör de sig bra jämte din entrédörr?

Designad av Creative Tools

Det är vi på Creative Tools som har designat denna fina bambu-kruka, och vi vill gärna dela med oss av den till dig! Vi har laddat upp den 3D-printfärdiga filen på Thingiverse, så att du kan ladda ned den gratis och 3D printa själv. Vi designade krukan i 3D-modelleringsprogrammet Rhino 3D. Sedan 3D-printade vi modellen med vår 3D-skrivare Flashforge Creator 3 och vårt miljövänligaste filament: ECOrefill PLA i färgen olivgrön.

Vad tycker du om designen? Lämna gärna en kommentar så att vi får höra!

Har du ingen 3D-skrivare än?

Vi har många 3D-skrivare (och såklart material och reservdelar) i vårt sortiment. Vi har också ett oerhört brett sortiment av 3D-modelleringsprogram. Skaffa din produkt eller licens i vår webbutik idag! Vill du ha hjälp med valet? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *