fbpx
Nordic SketchUp Webinar Series, Episode 4 – Arkitektens roll i hållbart byggande

Nordic SketchUp Webinar Series, Episode 4 – Arkitektens roll i hållbart byggande

I en värld där hållbarhet blir alltmer betydelsefull, möter arkitekter och designers nya utmaningar och möjligheter. I den fjärde episoden av ”Nordic SketchUp Webinar Series” tar vi en djupdykning i arkitektens roll i hållbart byggande.

Webbinariets Fokus:

I detta en-timmes webbinar kommer vi att undersöka hur programvara som SketchUp kan påverka hållbara byggprocesser. Vi diskuterar från design till färdigställande hur digitala verktyg kan bidra till hållbarare byggprojekt.

Webbinaret har redan ägt rum, men vi har spelat in det åt dig. Kolla här!

Datum och Tid:

Webinaret äger rum fredag 15 dec 2023, kl. 10:00 CEST och varar i 1 timme, plus en frågestund.

Lär dig att:

 • Hur SketchUp används för att skapa hållbara och innovativa designlösningar.
 • Fallstudier och praktiska exempel på hållbar arkitektur.
 • Diskussioner kring framtiden för hållbarhet inom arkitektur och stadsplanering.

Webinaret hålls på engelska.

Gästföreläsare

 

Fabian Narin – partner och kontorschef hos MARELD Landskapsarkitekter

Fabian är en civilingenjör med djupt engagemang i hållbar arkitektur. Han har en bakgrund i att leda projekt som kombinerar design och miljömedvetenhet, särskilt inom urbana miljöer som skateparker. I sin nuvarande roll på MARELD fokuserar Fabian på att utveckla hållbara och innovativa lösningar inom landskapsarkitektur och stadsplanering.

Emelie Silverterna – arkitekt och grundare av Noème

Emelie Silverterna är en visionär arkitekt och grundare av Noème, känd för att skapa holistiska och cirkulära boendemiljöer. Med sin breda erfarenhet inom arkitektur och bostadsutveckling har hon lett banbrytande projekt som Wendelstrand Wooden City, som omfattar 1 000 klimat-effektiva hem.
 
Emelies unika bakgrund inom produktutveckling och fastighetsbranding hos Ikea kombinerar estetik med ekonomisk skicklighet. Hon bidrar även till utbildningssektorn genom att övervaka bostadskurser vid Chalmers Arkitekturutbildning och samarbeta med bostadsforskare.

Moderator


Daniel Fagerberg –
 huvudarkitekt och VD för Strombro Building Workshop

Daniel Fagerberg är ledande arkitekt och VD för Strombro Building Workshop, en framstående byrå inom hållbar arkitektur och CLT-konstruktion. Med en passion för miljövänlig design och innovativa byggmetoder, har Daniel varit en nyckelfigur i att främja hållbar utveckling inom byggbranschen.

Hans arbete sträcker sig över internationella projekt, där han använder sin expertis för att rådge och leda projektgrupper i hållbar arkitektur. Daniel är också en aktiv användare av SketchUp, vilket han använder för att effektivisera designprocessen och realisera hållbara byggprojekt.

Se tidigare avsnitt

Skaffa SketchUp idag

SketchUp Studio

SEK 7 923 / år per användare
 • Pris ex moms.

SketchUp Pro

3 668 SEK / år per användare
 • Pris ex moms.

Varför välja Creative Tools?

 • Slipp betala med kreditkort och slipp automatiska förnyelser

  Vill du ha bättre kontroll över din licenspool? Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ såsom faktura och leasingavtal. Vi påminner dig i god tid innan det är dags att förnya, så att du hinner ta ställning till om du vill förnya eller inte

 • Få en centraliserad översikt över licenser från olika mjukvaruutvecklare

  Svårt att hålla reda på hur många aktiva licenser från olika mjukvaruutvecklare din studio har? Samla alla dina licenser hos oss på Creative Tools, så kan vi ge dig en centraliserad licensöversikt.

 • Pålitlighet och Partnerskap

  Vi prioriterar våra kunders behov och vi förstår de unika utmaningarna och kraven inom olika branscher och strävar efter att vara ett långsiktigt stöd för våra kunder.

 • Authorized SketchUp Reseller

  Vi har funnits i över 20 år, och många studior i Skandinavien litar på oss och uppskattar en lokal kontakt för sina mjukvarubehov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *