fbpx
Utforska de nya funktionerna i Rhino 7

Utforska de nya funktionerna i Rhino 7

Har du provat de nya funktionerna i Rhino 7 än? Om inte så är det dags att börja experimentera nu! Rhino 7 är den största uppgraderingen av Rhino någonsin.

Här har vi sammanfattat några av de eftertraktade nyheterna i Rhino 7: 

 

QuadRemesh i Rhino 7

Skapa en quad mesh från befintliga ytor, solider, meshes eller SubD:s snabbt och enkelt. Perfekt för rendering, animering, CFD (Computational fluid dynamics), FEA (Finite element method) och reverse engineering.
 

SubD i Rhino 7

För designers som behöver utforska organiska former snabbt är SubD en ny geometrityp som kan skapa redigerbara, mycket exakta former. Till skillnad från andra geometrityper kombinerar SubD noggrannhet i fri-form samtidigt som den ändå möjliggör snabb redigering.

 

Rhino.Inside.Revit i Rhino 7

Med Rhino.Inside.Revit kan du utnyttja kraften från Rhino och Grasshopper inuti Autodesk Revit®.

Rhino.Inside är en ny teknik som gör det möjligt att bädda in Rhino i andra 64-bitars Windows-applikationer. Rhino.Inside.Revit bygger på denna teknik och ger dig en oöverträffad integration mellan Rhino och Revit.

 

Display i Rhino 7

McNeel – utvecklarna bakom Rhino – har förfinat Rhinos Display-pipeline för att hålla jämna steg med modern grafikhårdvara.
I Rhino 7 visas vissa modeller betydligt snabbare än förut på både Mac- och Windows-enheter. De har också gjort flera förfiningar i Display Modes för att göra de ännu mer iögonfallande medan du arbetar.
 

Vi är officiella återförsäljare av McNeels produktsortiment. Läs mer om oss och vilka fördelar vi erbjuder när du köper din licens av oss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *