fbpx
Vi har flyttat!

Vi har flyttat!

Vi är riktigt glada att kunna berätta att vi nu har slagit oss ner på Storgatan 25, plan 2,  mitt i charmiga Halmstad!

Med denna spännande förändring kommer vi att fokusera ännu mer på det vi älskar mest – mjukvara och tjänster för spelutveckling, film- och VFX-branschen samt arkitektur och konstruktion. 

Utförsäljning Hårdvara fram till 10 juli

Med flytten är det dags att säga hejdå till hårdvaran. Den 10 juli 15:00 är sista cahnsen för att klicka hem våra hårdvaruprodukter. Efter det kommer vi att fokusera på spännande mjukvarulösningar.

 • Kampanjpriserna under vår utförsäljning kan inte kombineras med rabattkoder.
 • Priserna gäller endast de produkter som finns i lager och inte för beställningsvaror.
 • Vi förbehåller oss rätten att sälja slut och det kan finnas avvikelser mellan lagersaldot på vår webbutik och det faktiska lagret. Om du beställer en produkt som visar sig vara slutsåld kommer vi att kontakta dig för att uppdatera din order.

Varför Creative Tools?

 • En lokal kontakt

  Visst är det skönt att ha en lokal kontakt för dina licenser? Samma språk, samma tidszon. Ring eller maila när du behöver hjälp! Vi finns nära!

 • Slipp betala med kreditkort och slipp automatiska förnyelser

  Vill du ha bättre kontroll över din licenspool? Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ såsom faktura och leasingavtal. Vi påminner dig i god tid innan det är dags att förnya, så att du hinner ta ställning till om du vill förnya eller inte.

 • Prioriterad support

  Vi erbjuder fri support, både när det kommer till licenshantering och tekniska programfrågor. Om vi inte har lösningen själva, ser vi till att du får prioriterad teknisk support av en produktspecialist hos mjukvarutillverkaren vid brådskande ärenden.

 • Få en centraliserad översikt över licenser från olika mjukvaruutvecklare

  Svårt att hålla reda på hur många aktiva licenser från olika mjukvaruutvecklare din studio har? Samla alla dina licenser hos oss på Creative Tools, så kan vi ge dig en centraliserad licensöversikt.

 • Fördela licenskostnaderna jämnt över året

  Vill ni slippa att förnya alla licenser under samma månad? Hör av er till oss så fördelar vi om förfallodatumen så att det passar er budget bättre.

 • 20+ års förtroende

  Vi har funnits i över 20 år och våra kunder litar på oss och uppskattar att de har oss som en nära och lokal kontakt för deras mjukvarubehov.

Intresserad av en offert?

Vänligen fyll i formuläret nedan, och berätta vad du vill ha en offert för. Vi återkommer till dig så fort vi kan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *