fbpx
Featured Video Play Icon

Forest Pack version 7 har släppts: Se ljuset!

Forest Pack 7 har släppts och kommer med flera nya imponerande funktioner och uppdateringar. Skaffa din licens till Forest Pack – ett populärt scattering-plugin till 3ds Max – direkt i vår webbutik.

Vad är nytt i Forest Pack 7?

Scatter Lights

Sprid hundratals eller tusentals lampor och andra icke-geometriska föremål. Corona-användare kan också använda Forest Colour för att randomisera lampornas toningar och använda Coronas lightmix-funktioner för att editera färg och intensitet i post-produktionen.

Nytt beta-plugin till Unity

Exportera Forest Pack-objekt till Unity genom att använda ett nytt beta-plugin som drar nytta av Unitys Hybrid Rendering-teknologi för effektiv realtids-instancing.

Stöd för Unreal och Chaos Vantage

Exportera scatters till Unreal Engine eller Chaos Vantage snabbt och enkelt med bara ett fåtal klick.

Helt omskriven biblioteksläsare

Biblioteksläsaren är omskriven från grunden. Lägg till hundratals objekt som är valda i en scen och bygg matlibs automatiskt och generera thumbnails.

Färgkorrigera hela scatters

Nu kan du färgkorrigera hela scatters från ett enda förenklat gränssnitt.

Randomisera animerings-samples i Corona

Sprid animerade objekt i Corona med möjligheten att prova och randomisera animerad geometri eller kontrollera uppspelning med hjälp av kartor.

Nytt bibliotek med trädstubbar

Gör dina renderingar livliga med 40 st fotoskannade trädstubbar av hög kvalitet, med optimerade förinställningar för att snabbt fylla stora områden.

Nytt bibliotek med häckar

Addera häckar till ditt projekt tack vare ett nytt bibliotek innehållandes 89 olika assets. Tio olika arter ingår i fem olika höjder som sträcker sig mellan 0,5 meter till 2,5 meter. 

Förbättrat Reference Mode

Få ut det mesta av ditt reference mode med möjligheten att lägga till flera objekt per triangel, randomisera deras position och filtrera efter material-ID.

Forest Colour fungerar utanför Forest Pack

Använd Forest Colour för att randomisera maps och toningar på objekt instanserade med Forest Tools.

Förenklat skapande

Skapa scatters mer effektivt än någonsin tidigare med nya metoder för skapande och snabbare sätt att lägga till källobjekt till listan.

Förbättrad användbarhet

Navigera snabbare i gränssnittet med Solo Mode. Använd förenklad och förbättrad camera culling. Optimera och modifiera material enkelt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *