fbpx

Maxon One höstsläpp:

Upptäck de senaste funktionerna och prestandaförbättringarna i Maxons höstsläpp 2023

 

Maxon One Fall Update 2023

Hösten är här, och med den kommer Maxon Ones senaste uppdatering, en game-changer för alla kreativa yrken. Låt oss dyka ner i de spännande nyheterna.

Vad är Maxon One?

Maxon One är inte bara ett program; det är en hel verktygslåda för kreativa. Det inkluderar Cinema 4D för 3D-modellering och animation, Redshift för rendering, Red Giant för redigering och VFX, Universe för effekter och övergångar, samt Forger och ZBrush för 3D-modellering och digital skulptering.

Nyheter i Maxon One Höstuppdatering

Cinema 4D: Oöverträffad hastighet och precision för Kreativa Scener

Red Giant: Kraftfulla Uppdateringar
Redshift: Släpp Renderings potentialen lös med nya funktioner
Universe:  Över 50 Nya Capsules

Cinema 4D 2024

Cinema 4D 2024 erbjuder oöverträffad hastighet och prestanda för komplexa kreativa scener. Med förbättringar i Rigid Body-simuleringar och en mer ”konstnärligt regisserbar” Pyro-arbetsflöde, tar det ditt 3D-arbete till nästa nivå.

Förbättrad Prestanda: Cinema 4D 2024 har en helt ny kärna som gör programmet mer än dubbelt så snabbt som tidigare versioner. Detta innebär snabbare interaktiv uppspelning och en mer effektiv arbetsprocess.

Rigid Body Simulations: Solidobjekt kan nu interagera med alla typer av simuleringar i scenen, inklusive mjuka kroppar, tyg och Pyro. Detta öppnar upp för mer komplexa och realistiska scener.

Pyro Workflow: Pyro har nu mer precisionskontroller, vilket ger konstnärer möjlighet att skapa filmiska scener med eld, rökspår och explosioner. Med hjälp av UpRes kan du snabbt konceptualisera i lägre upplösning och sedan rendera i full kvalitet.

Vertex Normal Tools: Full kontroll över justering av vertex och polygon normals.

Red Giant 2024

Red Giant 2024 inkluderar uppdateringar för Trapcode, Magic Bullet, VFX och Universe. Med nya funktioner som Combustion i Trapcode och förbättrade Real Lens Flares i VFX, ger det dig mer kreativ frihet och effektivitet.

Trapcode 2024: Trapcode har nu en ny Combustion-funktion som lägger till realistiska termodynamiska egenskaper i simuleringen. Detta gör det möjligt att skapa övertygande pyroteknik direkt i After Effects.

VFX 2024: Nya funktioner i Real Lens Flares inkluderar 2D+Distance-funktionen, som låter dig ändra ljuskällans avstånd i Z-utrymmet, och Light Control, som ger exakt positionering och kontroll av flare i 3D-spårade scener.

Magic Bullet 2024: Över 30 nya förinställningar har lagts till, vilket ytterligare förenklar arbetsflödet och låter konstnärer vara ännu mer kreativa.

Universe 2024: Universe har nu över 50 nya förinställningar, vilket gör det enklare för videoeditorer och kompositörer att vara kreativa.

Redshift 2024

Redshift, den GPU-drivna renderingsmotorn som är integrerad i Cinema 4D, har nu mer konstnärligt styrbara Pyro-simuleringar. Detta ger dig som användare mer kontroll och flexibilitet när du skapar realistiska eld- och rökeffekter.

Förbättrad CPU-prestanda: Särskilt på system med mer än 12 CPU-trådar, vilket kommer att förbättra prestanda och påskynda rendering.

Nya MatCap och Distorter Shaders: Dessa nya shaders öppnar upp för ännu mer kreativ frihet, särskilt för de som arbetar med illustrativa renderingar och yteffekter.

Maxon Capsules

Generella uppdatteringar i Maxon One

Ny Spline Modifier av Rocket Lasso: Denna nya funktion gör det enkelt att skapa hängande trådar, rep och kablar. Detta är exklusivt för Maxon One-prenumeranter.

Redshift Metal och Car Paint-material: En omfattande samling av Redshift-material har lagts till, inklusive allt från grovt guld till smutsigt nickel.

3D-modeller för Visualisering: Maxon har inkluderat 3D-modeller som är redo att användas för inre och yttre visualisering, vilket sparar tid och ökar effektiviteten för arkitekter och designers.

Skaffa din licens idag

Köp din licens i vår webbutik

Skaffa din licens i vår webbutik idag, med flexibla betalsätt. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Maxon.

Kontakta oss för mer information