fbpx

Rhino 8 – Nya dimensioner i 3D-Design

Rhinoceros 8

En ny dimension av 3D-modellering

€ 595
€ 395 *

Rhino8-Icon-1024x1024

 * Pris ex moms. Tidsbegränsat erbjudande, för befintliga Rhino användare som önskar uppgradera sin licens till Rhino 8.

Upptäck Rhino 8

Rhinoceros, mer känt som Rhino eller Rhino 3D, är ett avancerat CAD-system designat för att förvandla komplexa designidéer till konkreta verkligheter. Det används av professionella designers, arkitekter och ingenjörer över hela världen och är hyllat för sin exceptionella precision och mångsidighet.

Rhino är särskilt framstående när det gäller att skapa dubbelkrökta former, en funktionalitet som är särskilt värdefull för användare som behöver kontrollera exakta kurvaturer och detaljer i sina designprojekt. Rhinoceros förmåga att skapa, redigera, analysera och översätta NURBS-kurvor gör det till ett kraftfullt verktyg för att hantera komplexa geometrier med hög precision.

Nu är Rhino 8 är här, och det är mer än bara en uppdatering – Med nya funktioner och förbättringar, tar Rhino 8 dina designprojekt till nästa nivå. Här är några av de mest spännande nyheterna:

  • ShrinkWrap: Skapa detaljerade och exakta modeller för 3D-utskrift. Perfekt för arkitekter och produktdesigners som behöver omvandla komplexa idéer till fysiska modeller.
  • SubD: Kombinerar NURBS precision med polygonmodelleringens flexibilitet. Idealisk för att skapa organiska former, perfekt för smyckesdesign och karaktärsmodellering.
  • PushPull-verktyget: Effektivisera din modelleringsprocess. Lägg till eller ta bort volymer från din design med enkelhet och precision.
  • Förbättrad prestanda för Mac: Med Apples Metal-grafik-API får Mac-användare en betydande hastighetsökning, vilket gör arbetet med komplexa modeller smidigare än någonsin.
  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Är du redan en Rhino-användare? Missa inte chansen att uppgradera din licens till Rhino 8 till ett förmånligt pris.

Erbjudandet gäller till 27 februari 2024. 

ShrinkWrap: Förvandla kaos till Guld

ShrinkWrap i Rhino 8 skapar en tät mesh runt komplexa geometrier, vilket är idealiskt för 3D-utskrift och detaljerad modellering. Verktyget hanterar effektivt ojämnheter och hål, vilket gör det till en viktig funktion för designers och ingenjörer som arbetar med avancerade ytor. Du kan enkelt omsluta komplexa modeller, inklusive SubD-geometrier, NURBS och punktmoln, med en jämn och kontinuerlig mesh. 

Denna funktion är inte begränsad till 3D-utskrift, utan kan också användas inom andra områden som kräver detaljerad och exakt ytrekonstruktion, som till exempel inom arkitekturmodellering och produktdesign. Ett värdefullt verktyg om du behöver skapa komplexa ytor med hög precision och effektivitet.

Vill du testa? Ladda ner och öppna ShrinkWrap-Demo.3dm-modellen. Detta är en 3D-skanning av en skoläst som används vid skotillverkning. Observera de stora gliporna och den brutna, ojämna meshgeometrin. Du kan åtgärda detta med ShrinkWrap.  ShrinkWrap-Demo.3dm 
Läs mer här. 

 

SubD: Skapa med precision

SubD, eller Subdivision Surface Modeling, i Rhino 8 är en innovativ modelleringsmetod som kombinerar NURBS-modelleringens precision med polygonmodelleringens flexibilitet. Detta verktyg är idealiskt för att skapa organiska och komplexa former med mjuka övergångar, vilket är särskilt användbart inom områden som produktdesign och karaktärsmodellering.

En nyckelfunktion i SubD är möjligheten att skapa skarpa kanter och definierade linjer genom SubD Creases, vilket ger extra detaljrikedom och precision i designen. Dessutom tillåter Rhino 8 enkel konvertering mellan SubD-modeller och NURBS-geometri, vilket ger designers stor flexibilitet i deras arbetsflöde.

Läs mer här och få tillgång till SubD modeller exempel.

Förenklad Modellering

PushPull-verktyget: Effektivisera Din Modellering

PushPull-verktyget är en annan ny funktion som förenklar och påskyndar solidmodellering. Istället för att manuellt justera varje enskild punkt eller yta, kan användare med PushPull snabbt och effektivt lägga till eller ta bort volymer från befintlig geometri, vilket gör modelleringsprocessen både snabbare och mer intuitiv.

Gumball: Inuitiv Redigering
Gumball-verktyget låter dig snabbt flytta, rotera, skala, kopiera, klippa och extrudera geometri utan att behöva skriva kommandon eller klicka på en verktygsfältknapp.

Byggt för Mac: Metal

Rhino 8 för Mac använder nu Apples Metal-grafik-API, vilket ger en betydande hastighetsökning för rendering och ritning i 3D. Detta innebär att Mac-användare kan njuta av en smidigare och snabbare upplevelse, särskilt när de arbetar med komplexa modeller eller utför resursintensiva uppgifter.


Nytt Användargränssnitt

Det nya användargränssnittet i Rhino 8 är nästan identiskt på både Windows och Mac, vilket underlättar samarbete mellan användare på olika operativsystem. Detta bidrar till en mer enhetlig och effektiv arbetsmiljö, oavsett vilken plattform du använder. Som en multiplattformsstöd kan användare växla mellan Windows och Mac på samma licens (dock inte samtidigt), vilket ger en flexibel och sömlös upplevelse oavsett operativsystem. Läs om skillnaderna här och kommandos här.

 

 

FAQ - Om uppgraderings erbjudandet

Toppen! Köp en uppgraderings licens till Rhino 8 i vår webbshop före  27 februari 2024. Promo priset kommer automatiskt appliceras på din order.  Köp Rhino 8 i vår webbshop

Absolut! Om du innehar en EDU-licens för en tidigare version av Rhino, kan du dra nytta av vår uppgraderingsrabatt när du byter till en kommersiell licens för Rhino 8. Detta är ett perfekt tillfälle att utöka dina möjligheter med Rhino. Om du istället önskar fortsätta med en EDU-licens för Rhino 8, är det möjligt, men kom ihåg att du behöver uppvisa giltigt studentintyg.  Köp Rhino 8 i vår webbshop eller köp Rhino 8 EDU i vår webbshop 

 För närvarande erbjuder vi ingen rabatt för nya licenser. Även utan en rabatt är Rhino 8 en utmärkt investering för ditt designarbete, med dess kraftfulla nya funktioner och förbättringar.

Du kan uppgradera direkt till Rhino 8 även om du har en äldre version än 7:an. Kostnaden för uppgraderingen är densamma, oavsett vilken tidigare version du har. Detta gör det enkelt och kostnadseffektivt för dig att alltid ha tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna i Rhino. Ta chansen att uppleva de nya och kraftfulla funktionerna i Rhino 8!

Uppdatera till Rhino 8 nu

€ 595
€ 395 *

Kontakta oss för en peronlig offert

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *