fbpx
Slutspurt! Utförsäljning av hårdvara nu 80%

Slutspurt! Utförsäljning av hårdvara nu 80%

Gör dig redo för en riktig pangavslutning på vår REA! Vi kör nu en fantastisk slutspurt och rear ut det sista vi har i lagret med galet stora rabatter upp till hela 80%! Varför? Jo, vi håller på att flytta och behöver tömma vårt lager.

Från och med nu kommer vi att fokusera på det vi brinner mest för: mjukvara och tjänster med fokus på bl.a spelutvecklin, film- och vfx-branschen. Med detta i åtanke har vi tagit beslutet att säga adjö till all hårdvara som finns i vårt lager.

Nu är det dags för dig att fylla på ditt 3D-printlager hemma eller på jobbet. Vi erbjuder dig oslagbara rabatter på upp till 80% på all hårdvara, och vi menar allt!

Häng med oss till utförsäljningen och gör dig redo för att hitta guld bland erbjudandena! Sista chansen att fynda är 15:00 den 10 juli, sen stänger vi ner hårdvaran. 

Det här kan du fynda i utförsäljningen

   • Filament och resin till 3D-skrivare

   • Reservdelar och tillbehör till 3D-skrivare

   • Kameror och tillbehör

  Viktig information att känna till:

  • Kampanjpriserna under vår utförsäljning kan inte kombineras med rabattkoder.
  • Priserna gäller endast de produkter som finns i lager och inte för beställningsvaror.
  • Vi förbehåller oss rätten att sälja slut och det kan finnas avvikelser mellan lagersaldot på vår webbutik och det faktiska lagret. Om du beställer en produkt som visar sig vara slutsåld kommer vi att kontakta dig för att uppdatera din order.

  Ett litet avsked till vår hårdvarasupport: Eftersom vi slutar sälja hårdvara kan vi tyvärr inte längre erbjuda teknisk support inom detta område. Men var inte ledsen, vår professionella support för mjukvarurelaterade frågor står fortfarande till ditt förfogande. Så om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är här för att göra din upplevelse så smidig som möjligt!

  Vårt framtida produktutbud

  Efter 20 år i branschen är vi stolta över att vara en pålitlig leverantör av mjukvarulicenser. Vi har haft förmånen att arbeta med Sveriges mest framstående företag och studios inom spelutveckling, film,  arkitektur, produktdesign och konstruktion. Oavsett om du är student, privatperson, frilansare eller företag så står vi redo att hjälpa dig med dina mjukvarufrågor och investeringar.

  Fördelar med att köpa licenser via oss

  Vi håller samma pris som mjukvarutillverkarna själva gör, men vi ger dig också flera fördelar. Samla ert licensinnehav hos oss som helhetsleverantör, och få följande:

   En lokal kontakt

  Visst är det skönt att ha en lokal kontakt för dina licenser? Samma språk, samma tidszon. Ring eller maila när du behöver hjälp! Vi finns nära!

   Prioriterad support

  Vi erbjuder fri support, både när det kommer till licenshantering och tekniska programfrågor. Om vi inte har lösningen själva, ser vi till att du får prioriterad teknisk support av en produktspecialist hos mjukvarutillverkaren vid brådskande ärenden.

   Tydlig licensöversikt

  Vårt breda sortiment ger dig möjlighet att samla dina licenser från olika mjukvarutillverkare hos oss. Det innebär färre fakturor, mindre administration, och mer hjälp med licenshanteringen!

   Kostnadsestimat över framtida licensinvesteringar

  När du samlar dina licenser hos oss, kan vi snabbt och smidigt ge dig ett estimat över framtida licenskostnader för att underlätta er budgetplanering.

   Fördela licenskostnaderna jämnt över året

  Vill ni slippa att förnya alla licenser under samma månad? Hör av er till oss så fördelar vi om förfallodatumen så att det passar er budget bättre.

  Slipp automatiska licensförnyelser
  Vi påminner dig i god tid innan dina licenser förfaller. Du har då gott om tid på dig att ta ställning till vilka licenser du har fortsatt behov av och vill förnya. Välj faktura eller kortbetalning.

  Se vårt programutbud

  Frågor?

  Om du har några frågor som rör utförsäljningen eller vårt beslut om att framåt fokusera på mjukvara och tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas på att vi får hjälpa dig med dina mjukvarufrågor framöver!

  Lämna en kommentar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *