fbpx

Maxon Januari 2024: Det Senaste Från Red Giant

Maxon har lanserat Red Giant 2024.1, en uppdatering som erbjuder nya verktyg för 3D-artister och marknadsförare. Denna version fokuserar på att förbättra arbetsflöden inom film och animation.

Nya funktioner & uppdateringar i Red Giant 2024.1

Red Giant 2024.1 riktar sig till redigerare och filmskapare med verktyg som Bokeh-plugin och förbättrad färgstyrning i Magic Bullet Looks, vilket underlättar skapandet av visuella effekter.

Universe erbjuder redigerare och kompositörer ett nödvändigt verktygspaket med effekter och övergångar, och nu är det ännu enklare att lägga till drömliknande bokeh i vilken bild som helst.

 • Bokeh-plugin: Ett nytt verktyg som enkelt skapar realistiska bokeh-effekter och simulerar kamerafokus, vilket ger dina bilder ett drömlikt utseende.
 • Bokeh Transition: Förbättrar övergångar mellan klipp med en mjuk de-fokus-effekt, vilket ger en sömlös visuell upplevelse.
 • Förbättrad Prestanda: Dessa plugins är byggda på ett nytt prestandaramverk, vilket öppnar upp för framtida expansioner till andra Universe-produkter.

Magic Bullet-uppdateringar inkluderar en mer användarvänlig upplevelse av färgstyrning och uppdateringar till integrationen med Unreal Engine.

 • Användarvänlig Färgstyrning: En förenklad upplevelse som gör det snabbare för konstnärer att uppnå önskade resultat.
 • Unreal Engine Integration: Förbättrat stöd som möjliggör effektivare användning av Magic Bullet Looks med den senaste versionen av Unreal Engine.

VFX Real Lens Flares

 • Real Lens Flares: Nu med nya funktioner som obscuration och Light Ball core projection, vilket ger en mer påtaglig närvaro av flare-effekter i scenen.

VFX Spot Clone Tracker

 • Spot Clone Tracker har förbättrats med en ny Tracker Only-funktion, som är användbar för After Effects-användare. Denna funktion låter dig fokusera på de viktigaste kontrollerna för spårning.
 • Shape Roundness-funktionen ger mer flexibilitet för att snabbt anpassa klonade former.

Trapcode

 • Optimering för Rendering: Förbättrad för multitrådad och multi-frame rendering.
 • Ny Tillgångsbläddrare: Underlättar tillgång till Maxons molnbaserade resurser, vilket gör det enklare att hitta den perfekta spriten, modellen, kurvan eller gradienten.

Mer från Maxon-Ones December släpp

Cinema 4D 2024.2

Adobe Substance 3D Integration: Smidig drag-and-drop-funktionalitet för Adobe Substance 3D-material i Cinema 4D, vilket öppnar nya vägar för kreativitet med Redshift-material.

Förbättrad glTF Import: Nu med stöd för TRS-attribut, vilket förenklar integrationen av animerade objekt.

Projekt Tillgångsinspektör: Förbättrat verktyg som effektivt identifierar och hjälper dig att åtgärda saknade teckensnitt i dina projekt.

Avancerade Simuleringar: Uppdaterade Rigid Body-simuleringar med förbättrad kollisionsdetektering och nya inställningar för mer realistiska scenarion.

Kontroll över Simulerade Objekt: Nya dämpningsinställningar ger dig större precision i hanteringen av simulerade objekt.

Pyro Förbättringar: Skapa mer levande och realistiska eld- och rökeffekter direkt på deformera meshar.

Key Reducer: Effektivisera dina tidslinjer genom att minska antalet nyckelbilder utan att förlora animationens kvalitet.

Nodbaserade Arbetsflöden: Asset Version Pinning och nya Scene Nodes-funktioner som Symmetry och Thicken förbättrar modellerings- och spline-justeringsprocesser.

 

Redshift 3.5.22

Snabbare Adobe Substance 3D-import: Importera och skapa Substance-material enklare än någonsin i Redshift.
Klarare Förhandsvisning i Redshift RT: Förbättrad insyn under renderingens initialisering och förbehandling.
Anpassad Texturkompression: Välj mellan fem nivåer för att balansera kvalitet och prestanda.
Nvidia DLSS-teknik: Effektivisera renderingen genom att använda lägre upplösning och uppgradera med Nvidia DLSS.
Flexibel Brusreducering: 
Anpassa brusreduceringen för snabbare och renare resultat.

Cineware Förbättringar:

Datasmith Direct Link-plugin: Eliminerar behovet av att spara och ladda C4D-scener, och möjliggör direktöverföring av data till Unreal Engine. 

Capsules Nyheter:

Ny Spline Modifier: Skapa allt från växter till neuroner med denna mångsidiga verktyg.

Betongmaterial och Hemmakontorsmodeller: En samling material och modeller, optimerade för Redshift.

Laubwerk Växttillgångar: Inkluderar blommande växter som magnolior och forsythia, för att berika dina scener.

 

Skaffa din licens idag

Köp din licens i vår webbutik

Skaffa din licens i vår webbutik idag, med flexibla betalsätt. Vi är en Maxon Silver Partner.

Kontakta oss för mer information

Varför välja Creative Tools?

 • Slipp betala med kreditkort och slipp automatiska förnyelser

  Vill du ha bättre kontroll över din licenspool? Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ såsom faktura och leasingavtal. Vi påminner dig i god tid innan det är dags att förnya, så att du hinner ta ställning till om du vill förnya eller inte

 • Få en centraliserad översikt över licenser från olika mjukvaruutvecklare

  Svårt att hålla reda på hur många aktiva licenser från olika mjukvaruutvecklare din studio har? Samla alla dina licenser hos oss på Creative Tools, så kan vi ge dig en centraliserad licensöversikt.

 • Pålitlighet och Partnerskap

  Vi prioriterar våra kunders behov och vi förstår de unika utmaningarna och kraven inom olika branscher och strävar efter att vara ett långsiktigt stöd för våra kunder.

 • Official Maxon Silver Partner

  Vi har funnits i över 20 år, och många studior i Skandinavien litar på oss och uppskattar en lokal kontakt för sina mjukvarubehov.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *