fbpx
Featured Video Play Icon

Vad är grejen med #3DBenchy?

Är du ny inom 3D-printing och undrar varför den lilla båten #3DBenchy dyker upp överallt? Varför är det så många som 3D-printar just den modellen?

Om du har googlat runt och läst lite om 3D-printing, så har du säkerligen sett den lilla båten vid namn 3DBenchy dyka upp här och var. Du kanske undrar varför är den så populär? Varför heter den 3DBenchy? Och hur kan du använda den för att förbättra dina 3D-printresultat?

I videoklippet ovan berättar Teaching Tech allt du behöver veta 3DBenchy – på ett utmärkt sätt! Se videoklippet för att få svar på alla dina frågor om 3DBenchy. Tack till Teaching Tech för en riktigt bra video! 🙂

Creative Tools = grundaren av #3DBenchy

Vi på Creative Tools är såklart väldigt stolta över att stå bakom 3D-modellen #3DBenchy. Det är en av de absolut mest 3D-printade 3D-modellerna världen över.

En av våra medarbetare designade modellen med ett specifikt syfte i åtanke. Det skulle bli ett optimalt objekt att testa 3D-skrivare och optimera 3D-skrivarens 3D-printinställningar med. 3D-modellen innehåller t.ex. svåra vinklar och andra utmaningar, som hjälper till att identifiera ev. problem med dina 3D-printinställningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *