fbpx

Rhinoceros 8 i Revit

I den senaste uppdateringen av Rhinoceros 8 har McNeel tagit ett stort steg framåt med lanseringen av Rhino.Inside.Revit 1.18.  Det är verkligen en game changer när det kommer till att skapa ett effektivt arbetsflöde mellan Rhino 8 och Autodesk Revit

Rhino.Inside.Revit är verkligen en banbrytande funktion som skapar ett effektivt arbetsflöde mellan Rhino 8 och Autodesk Revit.

Fördelarna med Rhino.Inside.Revit:

Direkt integration:
Rhino.Inside.Revit möjliggör en direkt integration av Rhino 8 inuti Autodesk Revit-miljön. Detta innebär att du kan arbeta smidigt mellan de två programmen utan att behöva växla mellan olika fönster eller plattformar.

Realtidsuppdateringar:
Dina förändringar i Rhino 8 reflekteras omedelbart i Revit och tvärt om. Realtidsmiljön ger dig ett dynamiskt arbetsflöde där du alltid har den senaste informationen oavsett vilket av programmen du arbetar i.

Effektiv datatransfer:
Möjligheten till snabb och enkel överföring av modeller och data eliminerar behover av komplicerade och tidskrävande processer för att exportera och importera filer. 

Spara tid och öka din produktivitet:
Det sömlösa arbetsflödet i Rhino.Inside.Revit sparar betydande tid åt användarna. De minskade övergångstiderna möjliggör ett fokuserat arbete. 

Lättanvänligt:
Rhino.Inside.Revit har en användarvänlig design som gör det enkelt för användare att komma igång. Flera anpassningsmöjligheter gör att användarna kan forma verktyget efter just sina behov och arbetsmetoder.

Missa inte vårt uppgraderings-erbjudande till Rhinoceros 8!

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Är du redan en Rhino-användare? Missa inte chansen att uppgradera din licens till Rhino 8 till ett förmånligt pris.

Erbjudandet gäller till 27 februari 2024. 

Vill du veta mer om nyheterna i Rhinoceros 8?

Läs mer om de nya funktionerna i vårt tidigare blogginlägg.

FAQ - Om uppgraderings erbjudandet

Toppen! Köp en uppgraderings licens till Rhino 8 i vår webbshop före  27 februari 2024. Promo priset kommer automatiskt appliceras på din order.  Köp Rhino 8 i vår webbshop

Absolut! Om du innehar en EDU-licens för en tidigare version av Rhino, kan du dra nytta av vår uppgraderingsrabatt när du byter till en kommersiell licens för Rhino 8. Detta är ett perfekt tillfälle att utöka dina möjligheter med Rhino. Om du istället önskar fortsätta med en EDU-licens för Rhino 8, är det möjligt, men kom ihåg att du behöver uppvisa giltigt studentintyg.  Köp Rhino 8 i vår webbshop eller köp Rhino 8 EDU i vår webbshop 

 För närvarande erbjuder vi ingen rabatt för nya licenser. Även utan en rabatt är Rhino 8 en utmärkt investering för ditt designarbete, med dess kraftfulla nya funktioner och förbättringar.

Du kan uppgradera direkt till Rhino 8 även om du har en äldre version än 7:an. Kostnaden för uppgraderingen är densamma, oavsett vilken tidigare version du har. Detta gör det enkelt och kostnadseffektivt för dig att alltid ha tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna i Rhino. Ta chansen att uppleva de nya och kraftfulla funktionerna i Rhino 8!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *